Politica de Confidentialitate

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE PE SITE-UL nord-residence.com


1. CINE SUNTEM

nord-residence.com este o societate cu sediul în Strada Straulesti , Barcelona Residence 45-50, Parter, ap Nr 1, Sc 1, Sector 1, București. Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al website-ului nord-residence.com (denumit în continuare „website-ul” sau “pagina de internet”), ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date.

Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Prezenta notă de informare cu privire la Prelucrarea Datelor Personale descrie practicile noastre privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale ca urmare a interacţiunii cu website-ul nostru.

2. CE DATE PRELUCRĂM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ


Atunci când vizitaţi website-ul nostru, prelucrăm următoarele date care vă privesc:

2.1 Utilizarea website-ului
2.2 Când completati formularul de contact

 

2.1. Utilizarea website-ului

Website-ul colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. Aceste informații includ adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră (la nivel de oraş), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru, informații despre dispozitiv, programe vizualizate, id dispozitiv (notificari și identificare), timestamp, cerere/acţiune.

Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe site-ul şi aplicaţia în așa fel încât să se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor. Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site şi a asigura securitatea site-ului. Datele sunt păstrate timp de un an de la data vizitei.

2.2 Când completati formularul de contact

Atunci când completati formularul de contact vom prelucra adresa de email în acest scop. Temeiul legal al prelucrării este consimţământul dumneavoastră. Ne asigurăm că aveți la dispoziţie o opțiune simplă de a vă dezabona în orice moment, fie în comunicarea propriu-zisă. Atunci când vă dezabonaţi, comunicarea newsletterului încetează.

Adresa Biroul de Vanzari

Strada Straulesti , Barcelona Residence 45-50, Parter, ap Nr 1, Sc 1, Sector 1, Bucharest, Romania

Adresa Proiectului

Nord Residence: Strada Crangului 24, Mogosoaia, Ilfov, Romania

Contact

+4 0799 333 111 

+4 0769 204 006

©2019 All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram